7 april 2020 19:30-22:00
  Ik kom met personen

  Kosten €25,-- per persoon.

  Altijd al willen weten hoe je jezelf nog beter in balans kunt krijgen zonder afhankelijk te zijn van medicatie? Kamp jij met chronische pijn, migraine, fibromyalgie, depressiviteit of slaapproblemen? Wil jij je gewoon optimistischer, fitter en vitaler voelen of heb jij een praktijk waarin je bezig bent met welzijn en gezondheid van anderen?


  Dan mag je deze avond, waarin frequentietechnologie centraal staat, niet missen!

  7 april 2020 19:30 – 22:00

  Joop Stringer D.C.
  Chiropractor
  Dr. Roy Martina M.D.
  Quantum Trainer
  Suzanne Glorie
  Branding Expert

  Joop Stringer D.C. – Chiropractor , die zichzelf op natuurlijke wijze genas van kanker , holistisch arts, Innergame business coach en ontwikkelaar van Neuro Emotionele Integratie Roy Martina en branding expert Suzanne Glorie leren je op deze avond hoe jij, door middel van je mind-set, inner game en met ondersteuning van frequentie technologie vitaal en gezond kan worden en blijven. Joop Stringer deelt zijn kennis en ervaring vanuit zijn beroep als chiropractor waarbij het zelfhelend vermogen, de communicatie tussen brein en lichaam een grote rol speelt. Tevens deelt hij zijn eigen ervaring van toen hij in 2011 voor de tweede keer kanker kreeg. Tegen het advies van de oncoloog in, heeft hij de ziekte op volledig natuurlijke manier aangepakt en opgelost. Zonder chemo, bestraling of operatie. Voornamelijk door verandering van zijn mind-set en belangrijke aanpassingen aan zijn levensstijl.

  Dr. Roy Martina M.D. – Quantum Trainer is ervaringsdeskundige als het gaat over het gebruik van je mind en je innergame om te genezen/helen. Hij geeft over de hele wereld workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, praktische spiritualiteit, vitaliteit en zelfheling (Mind Body Medicine) Hij is de grondlegger van o.a. Omega Heling en NEI (Neuro-Emotionele Integratie) en heeft 87 boeken geschreven waaronder een aantal bestsellers. Vanwege zuurstofgebrek bij de geboorte werd bij Roy op jonge leeftijd de diagnose hersenbeschadiging vastgesteld. Tegenwoordig zou hij de labels ADHD en dyslexie opgeplakt krijgen. Er werd zijn ouders verteld dat hun zoon nooit goed zou kunnen leren. Omdat hij zich slecht kon concentreren ontwikkelde Roy in zijn schooltijd, zonder het zich te realiseren al de eerste braintrainingen, zodat hij de leerstof op kon nemen gedurende zijn slaap. Buiten alle verwachtingen om doorliep Roy zijn schooltijd succesvol en is hij cum laude afgestudeerd als arts.

  Suzanne Glorie – Branding Expert zal uitleg geven over de Healy, een draagbaar frequentietherapie apparaatje wat de energie frequenties in je lichaam continue scant en via verschillende via een app te kiezen programma’s het energieniveau van de verschillende systemen in je lichaam ondersteunt zodat je weer in balans komt. Healy is een klein vernuftig draagbaar apparaat, die je kunt bedienen met je smartphone. De Healy is een medisch gecertificeerd hulpmiddel bij de behandeling van migraine, chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en voor de ondersteuning bij psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen.

  Reserveren gewenst en er zijn beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
  Kosten zijn €25,– per persoon

  De opbrengst gaat naar de organisatie www.ToiletTwinning.org. Zij zorgen voor toiletten in ontwikkelingslanden.
  Stringer Chiropractie heeft al een aantal toiletten gesponsord door bijdragen van klanten in de “toilet-pot”.