Welkom In Onze Praktijk !

In onze klantvriendelijke prakijk, kijken we ernaar uit om je te ontmoeten en te weten wat jouw gezondheids uitdagingen zijn.
Als we je kunnen helpen, zullen we dat zeker doen !

Introductie Chiropractie

De “introductie chiropractie” lezing is een fantastische manier om te zien of Stringer Chiropractie bij jou past. Wij bevelen deze lezing aan voordat je bij ons komt voor jouw eerste bezoek. De lezing duurt ongeveer 30 minuten en is gratis. Een van onze chiropractors zal uitleggen wat chiropractie is en wat het voor je kan doen, welke testen we doen tijdens de intake, waarom we ze doen en waar we naar kijken.

We geven je ook handvatten voor tijdens het zorgtraject en leggen uit hoe chiropractie je niet alleen kan helpen tegen de pijn maar zeker ook om het volgende te ervaren:

  • Bewegelijkheid en flexibiliteit;
  • Prestatie op werk en tijdens sport;
  • Energie niveau;
  • Immuun functie;
  • Algeheel Welbevinden;
  • Voorkomen van problemen in de toekomst;

Aan het einde van de lezing zal de chiropractor alle vragen beantworden en je in de agenda zetten voor je intake (als je dat nog niet gedaan hebt).

Jouw Eerste Bezoek (intake)
Je wordt warm ontvangen door een van onze medewerkers en als je de online vragenlijst nog niet hebt ingevuld, kan je dat op dat moment nog doen. Dit invullen duurt ongeveer 10-15 minuten. De chiropractor zal met je door de vragenlijst met je medische historie lopen, inclusief jouw leefstijl stressoren (trauma’s, herhalende bewegingen en inactivieteit) en hoe dat invloed heeft op jouw wervelkolom.

We zullen een postuur analyse maken, ortopedische en neurologische tested doen en een volledig wervelonderzoek. Indien nodig kunnen we ook een volledige wervel röntgenfoto maken. De chiropractor zal je daarna de resultaten met je doorspreken en een aanbevolen zorgplan opstellen om je doelen te bereiken. wij raden aan om ongeveer 60-75 minuten voor deze afspraak in te plannen.

Nadat we deze intake hebben gedaan, zijn er twee mogelijkheden. De eerste is dat we direct starten met de zorg en jou de eerste correcties kunnen geven; de tweede is dat je thuis nog eens de informatie doorneemt en in een van de volgende dagen gaat starten met het zorgplan.

Jouw Tweede Bezoek
We nemen dan nog even jou foto, als we dat nog niet gedaan hebben. Leggen je uit hoe je je kunt aanmelden op de iPad. Deze afspraak is de uitgelezen mogelijkheid om nog even de vragen die je mogelijk hebt, door te nemen met de chriorpactor en te laten weten hoe je de toekomst van jouw zorg en gezondheid ziet.

Na jouw wervel correcties, ga je naar de balie en plan je de vervolg sessies. Meeste mensen plannen hun hele zorgplan vooruit, om de best mogelijke plek in de agenda te reserveren.

Jouw Vervolg Bezoeken
Wervel correcties duren meestal tussen de vijf en tien minuten, maar we raden je aan om 15 minuten in te plannen voor de hele ervaring. Meestal heb je wel even vijf minuten nodig om de dag te vergeten. Als er een tafel leeg is, mag je gaan liggen op je buik om de zwarrtekracht even van je wervelkolom af te halen.

Nadat je een paar minuten heb gelegen,komt de chiropractor en die gaat de wervels corrigeren. Nadat hij klaar is, raden we je aan om nog even te blijven liggen en daarna een 5-minuten wandeling te maken voor een betere processen van de correcties.

Regelmatige Evaluaties
Het is van belang om te zien hoe het met je gaat. Gebaseerd op jouw intake zal de chiropractor jouw voortgang monitoren. Als je een zorgplan hebt, zal deze evalutatie automatisch na 12 keer worden ingepland.

Heb je nog vragen ?