Investeer in uw gezondheid!

In bijna iedere zorgverzekering is chiropractie in het aanvullende pakket opgenomen. Belangrijk om te weten is dat de chiropractoren lid zijn van de DCF (Dutch Chiropractic Federation), de SNRC (Stichting Nationaal Register van Chiropractoren) en een AGB-code bezit. Voor de meeste verzekeraars is dit een vereiste om tot vergoeding over te gaan.

Chiropractie is een investering in Tijd, Energie en Geld.

Wijze van betaling:
U betaalt per keer dat u de praktijk bezoekt. U krijgt na betaling uw kwitantie mee die u op kunt sturen naar uw zorgverzekeraar. Chiropractie wordt vergoed uit uw aanvullende verzekering en valt onder alternatieve geneeswijzen of beweegtherapie. Omdat het uit de aanvullende verzekering wordt vergoed, valt het niet onder uw eigen risico. U kunt direct uw declaraties indienen bij uw verzekering. Graag verzoeken wij u vriendelijk per pin te betalen.

Tarieven Stringer Chiropractie

iDXA Totale lichaam scan (tijdelijk niet beschikbaar)€ 80,00
Scan van wervelkolom en botdichtheid meting
Eerste consult€ 90,00
Intake gesprek
Uitgebreide onderzoek
Complete houding evaluatie
Tweede Consult€ 60,00
Uitleg zorgplan
Eerste volledige correctie
Correctie Sessie€ 58,00
Correctie pakket 12 sessies€ 636,00
Correctie pakket 24 sessies€ 1272,00

Als u om welke reden dan ook uw afspraak niet na kunt komen, dan dient u ten minste 24 uur van tevoren te annuleren zodat we een andere cliënt kunnen helpen. Doet u dit niet, dan berekenen wij de factuur voor de gemiste afspraak aan u door.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Het aantal en de regelmaat van sessies zullen afhangen van een aantal factoren, zoals:

  • Leeftijd
  • De mate van letsel
  • Tijdsduur van letsel
  • Algemene fitheid
  • Stress (spierspanning & stressuitwerking op uw zenuwstelsel)
  • Houding

Het verwachte aantal sessies zal tijdens de intake met u worden doorgenomen. Als uw gezondheid eenmaal verbetert, kunt u ervoor kiezen om enkele malen per jaar terug te komen, om op die manier chronische aandoeningen onder controle te houden.