L. Dekker

L. Dekker

Ik wil ook ten zeerste benadrukken dat ik Stringer Chiropractie een erg fijne praktijk vind waar een uitermate positieve vibe hangt en waar ik me altijd erg welkom heb gevoeld. Zeer uitzonderlijk dus hiervoor dank en mijn complimenten!

Wesley Blonk

Na jarenlang met pijn gekampt te hebben heb ik verlossing gevonden. Hij heet Joop. Ik had al geaccepteerd dat de dagelijkse pijn en benauwdheid bij mijn leven hoorde. Maar Joop heeft dit goed aangepakt. De combi van goed luisteren/aanvoelen en de prettige sfeer maakt elk bezoek weer tot een feestje. Enorm bedankt Joop.

Piet Meulenberg

Ik kwam bij Joop met al lange tijd nekklachten. Na één behandeling was de pijn verdwenen en is tot op heden niet meer teruggekomen. Mijn algehele conditie is met de week beter geworden, hetgeen ik als een zeer prettige bijkomstigheid ervaar. De behandeling komt bij mij over als heel deskundig en op grond hiervan kan ik Joop bij vrienden en kennissen zeer aanbevelen. Als je de praktijk binnen komt, is de begroeting van Diana en Joop heel persoonlijk wat ik ervaar als een warme deken.

Thijs Fleijsman

Mijn ervaring bij Stringer Chiropractie is dat mijn rug en nekklachten weg zijn. Als fitness instructeur behandelde ik mijn eigen nek door de spieren los te rollen. Ook ging ik wel eens naar de sportmasseur. Toch bleef te klacht optreden. Dus dan kon ik wel weer voor de zoveelste keer naar een de Fysiotherapeut gaan maar dat hielp steeds tijdelijk. Chiropractie is niet een tijdelijke verandering maar zal juist een permanente verandering creëren. Mijn lichaam is meer in balans en ik ervaar dankzij Joop Stringer minder stress tijdens mijn studie en werk. Het is ook zeker niet gevoelig, dus je hoeft niet bang te zijn dat de botten breken, dat is simpelweg lucht wat zichzelf verplaatst. Als je nu nek of rugklachten, stress of een disbalans in je leven merkt. Misschien slapeloze nachten? Of iets anders. Dan zou ik Joop aan iedereen aanraden. Net zoals ik dat ook in de sportschool al aan klanten al doe. Zelfs mijn vader op 53-jarige leeftijd wint nu ineens met tennis van al zijn maatjes. Dit omdat hij nu veel sneller is geworden, dankzij chiropractie.

Anna

Door je liefdevolle hulp en aandacht nadat ik mijn voet gebroken had, ben ik een voor mij zeer moeilijke periode doorgekomen en door je kundige behandeling van mijn rug heeft er een positieve kentering plaats gevonden. Ik wil je graag bedanken voor de behandelingen die ik mocht ondergaan. Het heeft mij niet alleen fysiek goed gedaan, maar je hebt me ook het vertrouwen teruggegeven in het zelf herstellende vermogen van mijn lichaam.

Elja schaaper

Hallo ik ben nu 3 x bij Joop geweest en merk al resultaat. Ik ben er nog niet maar het komt goed. Joop is een hele aardige man en verricht fantastisch werk. Dus chiropractie nodig, ik raad u Joop aan Groetjes Elja schaaper .

Tini

Na al een tijdje last te hebben van schouder en nek naar de huisarts geweest en die concludeerde al heel snel "slijtage". Toen naar de open dag van de chiropractie praktijk geweest en meteen al een goed gevoel dat er naar mij geluisterd werd en de klachten serieus werden genomen. Na een eerste uitgebreide intake eerste behandeling gehad en na een kleine week was de pijn uit mijn lijf verdwenen. Hoezo slijtage en daar is niets aan te doen?????. Ben nu drie keer geweest en ben zeer tevreden.

Peter

Ik ben voor mijn nekklachten prima geholpen, nagenoeg geen last meer.

Corrie Vermue

Ik heb al enige jaren last van mijn rug (slijtage ). De Open Dag van Joop Stringer heb ik bijgewoond en kreeg er een positief gevoel over! Ben sinds sept/okt. 2017 onder behandeling en merk dat het bij mij heel goed helpt. Zijn werkwijze, qua behandeling, professionele aanpak en persoonlijke inzicht van een client komt prettig over! Een aanrader om naar Joop toe te gaan!

Remco

Hier mijn verhaal in het kort. Ik ben bijna 2 meter lang en doe al ruim 22 jaar lichaamelijk zwaar werk en sport daarnaast veel (kitesurfen, mountainbiken). Nu is er een paar jaar geleden geconstateerd dat m’n SI gewricht deels vergroeit zit. Door met regelmaat door Joop behandelt te worden (ook mijn masseur Eelke doet fantastisch werk) kan ik heerlijk de dingen blijven doen zoals hierboven gemeld. Ik zou het eenieder aanraden, door de juiste zorg te kiezen en Joop is er daar zeker 1 van ??

Anja Rood

Ik ben bij Joop terecht gekomen omdat mijn klachten die ik heb, niet overgaan met gewone fysiotherapie. Voor mij is chiropractie een nieuwe ervaring en vond het best wel spannend. Het intake gesprek heb ik als positief ervaren. Joop legt goed uit wat hij gaat doen en hoe hij te werk gaat. Ik heb vandaag mijn eerste behandeling gehad die pijnloos verliep. Nu nog 3 behandelingen en dan hoop ik dat het een goed resultaat op levert. Maar ik heb er alle vertrouwen in.

Eveline Elsinga

Had ik dit maar eerder ontdekt! Na jaren klachten gehad te hebben van nek, rug en bekken kwam ik na een periode met zeer ernstige nekpijn bij Joop terecht. De drempel was hoog want ik maakte niet zo snel gebruik van medische ondersteuning in de vorm van fysiotherapie ed. Na de eerste behandeling merkte ik al dat ik veel beter in mn vel kwam. Mn lichaam werd lichter en meer van mij! Wat is Chiropractie van Joop een aanvulling voor mij geweest en nog steeds door de regelmatige behandelingen heel prettig om mn leven en lijf in balans te houden! Joop heeft oog voor de klant en legt uit wat hij zit en voelt! Daar kan ik wat mee!

Sander

Het was spontaan in mijn rug geschoten tot het punt waar adem halen vervelend was en zeer deed! Direct na 1 sessie verlichting en duidelijk verbetering! Hierdoor kon ik op mijn knieën om mijn vriendin ten huwelijk te vragen. Ik ben fan van Joop en kan het een ieder van harte aanbevelen

Henny

Na een onfortuinlijke val van een trap, met als gevolg een gebroken schouder, had ik na een jaar nog restverschijnselen. Pijn in de onderrug, nek en stijve bovenrug. Joop heeft met rustig en zacht manipuleren, kijkend naar het hele lichaam , mijn lijf goed mobiel gekregen. Ook kreeg ik tips om mijn houding te verbeteren. Ik kreeg in alle opzichten meer ruimte ! Om klachten verder te voorkomen behandelt Joop mij nu eens in de vier weken. Ik ben erg tevreden.

Arie Bonselaar
Arie
Bouwinspecteur

Arie

In het ziekenhuis werd geconstateerd dat er een pees in mijn schouder dusdanig was afgescheurd dat opereren geen zin had. Gevolg verstijving van de schouder en totaal geen kracht in bepaalde bewegingen. Verder gevolg dat je lichaam op andere plaatsen gaat overbelasten om het schouder gewricht te compenseren. Krom lopen, slecht slapen en veel medicatie tegen de pijn. Na 4 behandelingen was de schouder weer mobiel en de ruggenwervel weer in het gareel ,geen pijn meer, geen medicatie en een fatsoenlijke nachtrust. Werking van de pees komt natuurlijk niet meer terug maar daar kan ik mee leven. Met een regelmaat van 4 weken laat ik mijn gestel controleren maar er worden geen afwijkingen meer geconstateerd.

Michiel
Leraar L.O.

Michiel

In mijn vrije tijd ben ik veel aan het sporten: mountainbiken, hardlopen, zwemmen, surfen, snowboarden etc. Na een snowboard trip kwam ik verschrikkelijk gaar uit de bus. Dat gare gevoel in mijn lijf ging ook niet weg na een goede nacht slapen. Het vervelende was dat ik ook wat beperkingen had in mijn dagelijkse bezigheden. Lang staan voor de klas, werd zeuren in mijn rug. Zwemmen ging houterig; last van mijn nek. Toen toch maar een afspraak gemaakt met Joop. Na de eerste behandeling, waarbij hij wat wervels en mijn bekken rechter zette, merkte ik direct verschil. Sporten ging weer soepeler. Na de tweede behandeling liep ik ook weer soepeler hard. Net de derde behandeling gehad en ik beweeg net zo veel of meer als voor ik naar Joop ging. Het mooie is dat het lijkt of ik wat sneller herstel na een inspanning. Ik kan het iedereen met soortgelijke klachten aanraden!

Iris

In een hele prettige omgeving met fijne mensen met een goed oog voor wat nodig is. Als ik ben geweest lijkt alles weer te stromen, ik voel mij merkbaar beter in mijn lichaam, ik ga dus met plezier heen. Ik ga naar Stringer Chiropractie voor werkgerelateerde klachten aan schouders en nek en voor een beknelde zenuw in mijn been en onderrug als gevolg van beenlengte verschil/houding.

Mirjam

Mirjam

Mijn ervaring is dat de chiropractor, Joop, heel goed weet wat hij doet. Hij heeft mij binnen korte tijd erg geholpen toen ik bijna niet meer kon lopen van de pijn na uitval van mijn rechter been. De behandeling is zacht en doeltreffend gebleken. Ik loop weer als een kievit, waar ik erg blij om ben! Ik kan hem iedereen aanraden. De sfeer in de praktijk is heel prettig en toegankelijk.

Marian
Kunstenares

Marian

Makkelijk bereikbaar en gratis parkeerplaatsen praktisch voor de deur. Gedegen voorbereiding en ondervragen door Joop Stringer en prettige en zeer vriendelijke benadering. Zeer kundige behandelaar ik was snel van mijn klachten af, dus: Gun jezelf een serie Chiropractische behandelingen bij Joop Stringer, je bent het waard!

Gerda
Zelfstandige

Gerda

Joop weet waar hij mee bezig is, komt op mij erg deskundig over. Legt duidelijk uit wat hij gaat doen en waarom. Na een paar behandelingen is er al een merkbare verbetering en ik ben dan ook erg benieuwd wat nog meer kan worden bereikt. De praktijk straalt een prettige en open sfeer uit.

Alida

Alida

Joop is zeer kundig, goede vakkennis en is prettig in de omgang. De sfeer is heel goed. Geeft goede uitleg over het te volgen behandeltraject. Hij zal je niet vaker behandelen dan noodzakelijk is.

Bas
IT Project Manager

Bas

Paar keer geweest en zeer tevreden. Helaas woon ik richting Utrecht dus heb ik t daarom bij n paar keer gehouden. Voor de resultaten had ik vaker en langer moeten gaan. Daarom 4 sterren omdat ik niet 't hele traject heb kunnen voltooien.

Irene
Mode Blogger

Irene

Ben nu 4 keer behandeld door Joop Stringer en ik merk een duidelijke verbetering in mijn lage rugklachten. Ook heb ik minder pijn. Prettige persoon als chiropractor. Joop heeft een professionele benadering. Via een uitgebreid intakegesprek brengt hij duidelijk in kaart waar mijn pijnplekken zaten en gaat hier gericht mee aan de gang. Ook merk ik dat hij goed op mij afstemt en naar mij luistert. Ik kan hem van harte aanbevelen.