Het fundament leggen voor totale gezondheid

Op een bepaalde manier is chiropractie te vergelijken met het bouwen van een huis – bepaalde zaken moeten eerst gebeuren voordat alles stevig staat en goed samenwerkt. Als je een huis gaat bouwen, ga je niet eerst de muren neerzetten zonder een goede fundatie te hebben. De muren zullen dan zwak zijn en mogelijk instorten. Ook ga je niet een dak maken als er nog geen muren staan. Dit concept geldt ook voor je lichaam en chiropractie werkt aan veel zaken waardoor mensen pijn of andere gezondheidsproblemen ervaren.

Als het fundament van je lichaam niet in orde is, moet dat eerst worden aangepakt voordat je echt gezond zijn kan creëren. Met chiropractie zal je lichaam door een aantal fasen gaan om in de optimale staat te komen.
Stringer Chiropractie behandelt telkens in sets van 12 behandelingen.

Elke 12e behandeling is altijd een re-check van de vitaliteit:

Fase 1: Op weg naar Vitaliteit

Als je pijn hebt en je komt bij ons, is onze eerste zorg om de pijn te verminderen en je zo snel mogelijk beter te laten voelen.

Gedurende deze fase van chiropractie zullen spieren en ander weefsel de kans krijgen om beter te helen, dit voorkomt dat je in de toekomst weer last krijgt van pijn of klachten. Het doel van deze fase is om je lichaam terug te brengen naar een 100% goed functionerend vitaler geheel.

Afhankelijk van de ernst van de onderliggende oorzaak van jouw pijn, zal de gemiddelde klant 2-3 keer per week chiropractie krijgen.

Fase 2: Behouden Vitaliteit

Gedurende deze fase van chiropractie krijgt jouw lichaam de kans om zich vitaal te blijven voelen. Ja, er komen elke dag stressoren op je pad, dus regelmatige zorg is onze aanbeveling.

De meeste klanten komen 1 keer per maand op de tafel liggen om de stress van alle dag weer uit het lichaam te halen.