Mijn ervaring bij Stringer Chiropractie is dat mijn rug en nekklachten weg zijn. Als fitness instructeur behandelde ik mijn eigen nek door de spieren los te rollen. Ook ging ik wel eens naar de sportmasseur. Toch bleef te klacht optreden. Dus dan kon ik wel weer voor de zoveelste keer naar een de Fysiotherapeut gaan maar dat hielp steeds tijdelijk.

Chiropractie is niet een tijdelijke verandering maar zal juist een permanente verandering creëren. Mijn lichaam is meer in balans en ik ervaar dankzij Joop Stringer minder stress tijdens mijn studie en werk. Het is ook zeker niet gevoelig, dus je hoeft niet bang te zijn dat de botten breken, dat is simpelweg lucht wat zichzelf verplaatst.

Als je nu nek of rugklachten, stress of een disbalans in je leven merkt. Misschien slapeloze nachten? Of iets anders. Dan zou ik Joop aan iedereen aanraden. Net zoals ik dat ook in de sportschool al aan klanten al doe. Zelfs mijn vader op 53-jarige leeftijd wint nu ineens met tennis van al zijn maatjes. Dit omdat hij nu veel sneller is geworden, dankzij chiropractie.