[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Lekker geslapen ? Of toch niet zo …

 Slaapproblemen (een veel voorkomend probleem)

Wanneer u slecht slaapt of slaap tekort komt, heeft u hier last van in uw dagelijks functioneren. Chronische slapeloosheid heeft gevolgen voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Wetenschappelijk onderzoek bewijst dat slaapproblemen leiden tot een verhoogde kans op hart- en vaatziekten, diabetes type II, overgewicht, Alzheimer, borstkanker, chronische pijn, angst, depressie en (verkeers)ongevallen.

Op woensdagavond 13 juni komt Lily-An Albers (slaapoefentherapeut) uitleggen hoe slaapproblemen ontstaan en wat er aan te doen is.

Wat is slaapoefentherapie?

Oefentherapeuten richten zich met name op ‘zachte’ slaapproblemen, zoals insomnia, hypersomnia en bioritmeproblematiek. Slaapproblemen kunnen meerdere oorzaken hebben en daarom zoekt de oefentherapeut naar oorzaken op biologisch, ­psychologisch en sociaal vlak. Daarnaast kan sprake zijn van kwetsbaarheidsfactoren en/of in stand houdende factoren. Slecht slapen heeft een grote gedragsmatige component. Een oefentherapeut helpt mensen door middel van bewustwording en gedragsverandering. De Slaapoefentherapeut bekijkt met u het slapen vanuit een 24 uurs visie. De dag beïnvloed de nacht en een slechte nacht heeft invloed op de dag en het dagelijks functioneren. Slaapoefentherapie richt zich op het doorbreken van deze vicieuze cirkel waarin iemand is terechtgekomen.

Vergoeding

Slaapoefentherapie wordt vergoed uit het aanvullende pakket van de zorgverzekering.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Ik kom naar de voorlichting !

Wanneer
Datum: Woensdag 13 juni 2018
Tijd: 19:30 (zaal open 19:00)
Locatie: StringerChiropractie, Terborchlaan 301, 1816MH Alkmaar.

Reserveren gewenst via 085-8770165 of door invullen formulier.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]