Ik meld me aan voor de gratis Nek-Rug-Check !

 Wat is een Nek-Rug-Check

We willen allemaal een lang, gezond vervullend leven. Om dat te bereiken, moeten we goede zorg dragen voor onze gezondheid, welzijn en omgeving. Sleutel tot een goede gezondheid is een goede wervelkolom. Is jouw wervelkolom en zenuwstelsel al gecontroleerd op blokkades en zenuwverstoringen.

Lees verder en ontdek hoe belangrijk een nek-rug-check is en waar chiropractoren op letten en wat het voor jouw gezondheid kan betekenen.

WANNEER MOET IK MIJN NEK EN RUG LATEN CONTROLEREN ?

Als je dat nog niet hebt laten doen, bedenk je dan eens:

  • Hoe lang kan je zonder het poetsen van je tanden?
  • Wacht je tot je rotte tanden hebt voordat je naar de tandarts gaat?
  • Wacht je tot je auto niet meer rijdt voordat je je auto voor een beurt naar de garage brengt?

WAAR WORDT NAAR GEKEKEN BIJ EEN NEK-RUG-CHECK?

Tijdens een Nek-Rug-Check wordt je wervelkolom bekeken op blokkades, postuur afwijkingen en andere signalen in je lichaam waarmee de chiropractor je mogelijk kan helpen.

Ongelukjes, slechte slaap houding, slechte ergonomie op je werk kunnen ervoor zorgen dan je wervels en botten achteruit gaan.

BELANGRIJKE SIGNALEN VAN JE LICHAAM

Chiropractoren kijken naar de onderliggende reden van je gezondheidsprobleem. en geven je aanbevelingen voor mogelijke behandeling. Een chiropractor bekijk je wervelkolom om blokkades in je zenuwstelsel op te sporen.

Er zijn 5 belangrijke signalen waar een chiropractor naar kijkt tijdens de check:

  • voorwaartse houding van je hoofd
  • hogere/lagere schouders
  • scheefstand van bekken
  • scoliose
  • spier stijfheid

KOM VANDAAG NOG IN ACTIE

Wordt het geen tijd dat jij en je familie laten controleren hoe het is gesteld met je wervelkolom en zenuwstelsel? Neem je gezondheid in eigen hand en leef een langer, gezonder leven met chiropractie.

Als je naar een chiropractor in Alkmaar zoekt, kom je naar Stringer Chiropractie. Om je Nek-Rug-Check te reserveren bel of mail je vandaag nog. We kijken naar je uit.

Kom ook zaterdag 16 juni

Op 16 juni kun je van 12:00-17:00 uur bij de praktijk van Stringer Chiropractie in de Meent in Alkmaar een kijkje komen nemen. Chiropractie ondersteunt het zelf herstellend vermogen en het immuunsysteem van je lichaam door blokkades in je wervelkolom en zenuwstelsel op te sporen en te verwijderen door specifieke handmatige technieken.
Chiropractie is vooral bekend om de goede resultaten bij klachten aan het bewegingsapparaat zoals nek- met hoofdpijn, whiplash, lage en bovenrugpijn, sportblessures, RSI gerelateerde klachten en tintelingen of doofheid in armen/handen of benen/voeten. Maar in de oorsprong is chiropractie gericht op het verbeteren van de algehele gezondheid.

Chiropractor Joop Stringer, zelf voormalig kankerpatiënt, weet uit eigen ervaring hoe belangrijk een goede gezondheid kan zijn. Tijdens zijn studie kwam zijn kanker terug maar wist hij deze succesvol op natuurlijk wijze te behandelen! Ook wetenschappelijke studies tonen aan dat regelmatig chiropractie bezoek het aantal ziekenhuis opnames met 60% verminderd en het medicijngebruik met 85% omlaag brengt. Als je lijf goed functioneert, kun je weer jezelf zijn.

Veel mensen in Alkmaar en omgeving gaan al naar een chiropractor om hun lichaam optimaal te laten functioneren. En daar kan jij ook bij horen! Wil jij dat ook voor jou en je gezin? Dan ben je van harte welkom voor een gratis Nek-Rug-Check. Nieuwsgierig? Kom langs bij Stringer Chiropractie in sportcomplex de Meent aan de Terborchlaan 301 in Alkmaar.