Hallo, Ik ben Olivia!

Ik kom uit Nieuw-Zeeland in een klein stadje genaamd Napier in de Hawkes Bay. Ik ben in 2020 afgestudeerd aan het New Zealand College of Chiropractic. Ik werd aangetrokken tot wonen en werken in Nederland om Europa te verkennen en hockey te spelen (want ik weet dat de Nederlanders de beste ter wereld zijn). Ik hou van het strand, naar muziekoptredens gaan, bordspellen spelen en vooral van alles wat gezellig is.

Op chiropractisch gebied ben ik gepassioneerd door geestelijke gezondheid en sportprestaties. Persoonlijk heb ik door de jaren heen veel blessures gehad door het beoefenen van verschillende sporten en ik weet uit de eerste hand hoe snel het lichaam zich kan aanpassen, genezen en herstellen als het op zijn best functioneert.

Ik zie het lichaam als een geheel met veel verschillende en ingewikkelde patronen die onderling verbonden zijn van top tot teen, van binnen en van buiten. Mijn rol als chiropractor is om je lichaam te helpen zich meer bewust te worden van zichzelf, zodat de patronen van stress kunnen worden geïntegreerd in je zenuwstelsel, zodat je kunt leren, groeien en evolueren naar de beste versie van jezelf.

Mijn favoriete citaat is van Parker Palmer: “De menselijke ziel wil niet geadviseerd, gerepareerd of gered worden. Ze wil gewoon gezien worden, precies zoals ze is”.

Praat gewoon Nederlands tegen me, dan leer ik het snel ????