Nek-Rug-Check

Laat uw nek en rug in de maand november gratis nakijken in onze praktijk. Bel 085-8770165 of vul onderstaande formulier in om een GRATIS Nek-Rug-Check af te spreken. Tijdens deze nek- en rugcheck kunt u de klachten die u hebt aan de chiropractor voorleggen.

Op 30 september jl. hebben wij opnieuw een OPEN DAG georganiseerd. De hele dag door was er veel aanloop van mensen die gebruik maakten van de door ons aangeboden GRATIS Nek-Rug-Check. Tijdens deze rugcheck kunt u de klachten die u hebt aan de chiropractor voorleggen. Aan de hand van hetgeen u vertelt en een eventueel kort lichamelijk onderzoek kan de chiropractor dan bepalen of chiropractie iets voor deze klachten kan betekenen.

Aangezien er veel vraag was naar deze gratis Nek-Rug-Check, gaan wij deze actie de komende maand herhalen. Dit is een ideale gelegenheid voor familie of vrienden van onze patiënten die twijfelen of wij iets voor hen kunnen betekenen. Daarnaast is het laagdrempelig voor mensen die een beetje bang of huiverig zijn om een afspraak te maken.

Ik wil me aanmelden voor een Nek-Rug-Check !

Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact op om de Nek-Rug-Check in te plannen.