[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Snel, mild en nauwkeurig.

De McTimoney methode is 30 jaar geleden ontwikkeld door John McTimoney. Het is een erkende methode in de chiropractische zorg, die op een milde, nauwkeurige wijze het hele lichaam betrekt bij de behandeling. McTimoney chiropractors streven ernaar een optimale gezondheid te bewerkstelligen door de gehele persoon te behandelen en niet alleen het gebied waar de pijn zich bevindt. Deze methode wordt uitsluitend onderwezen aan het McTimoney College voor Chiropractie in Abingdon, bij Oxford in Engeland.

Uw McTimoney Chiropractor is opgeleid om scheefstanden te corrigeren door snelle, milde en nauwkeurig uitgevoerde correctietechnieken toe te passen die u verzekeren van een uiterst comfortabel gevoel.

De correctie veroorzaakt een scheiding van samengedrukte gewrichten en haalt daarmee de druk op de zenuwen weg. Chiropractische behandelingen blijken zeer effectief. Veel patiënten hebben daardoor pijnstillende injecties of operaties kunnen vermijden.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?autoplay=1&v=cGIEfpRui28″ title=”McTimoney Techniek”][/vc_column][/vc_row]