Laura ten Bruggencate

 

Laura ten Bruggecate

Laura ten Bruggencate

Access Consciousness Bars Practitioner

In mei 2016 volgde ik een introductie van de Bars van Access consciousness.
Ik ontving een sessie en ik leerde een sessie geven. Heel bijzonder om de energie te voelen stromen.

Meteen ervoer ik meer ruimte, rust en plezier in mijn hoofd, lichaam en leven.

Inmiddels heb ik de Barstraining 3x gevolgd en nu geef ik deze bijzondere ervaring graag door aan anderen.

Wil je ook ervaren wat het is boek dan nu een Bars sessie!

Access Bars™

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

Bekijk hier het filmpje

Hoe werkt zo’n Bars sessie?

Liggend op een massagetafel met je kleren aan en warm toegedekt door een zachte deken start ik de bars behandeling. Tijdens de behandeling kan er gewoon gesproken worden maar dit hoeft niet. Wanneer je wil kan ik tijdens de behandeling extra healing sturen naar lichamelijke ongemakken die je lichaam je laat voelen. Ook dit is niet een must maar een gift. Energie wordt opgeruimd en uit het lichaam verwijderd indien dit een bijdrage is voor jou en jouw lichaam.

Een consult duurt gemiddeld 90 minuten.

Ik plan afspraken voor bars-behandelingen het liefst in op maandag of donderdag maar een ander tijdstip kan natuurlijk ook in overleg.

Kijk ook een keer op mijn website bars.bbergen.nl