Kosten

Tarief:

Eerste consult : euro 80,-
Vervolgconsult: euro 55,-

Niet minimaal 24 uur van tevoren geannuleerde consulten worden in rekening gebracht.

Wanneer u langer dan 6 maanden niet bent geweest, wordt mogelijk extra tijd voor u gereserveerd. Hier worden evenwel geen extra kosten voor in rekening gebracht.

Ben je in loondienst ? Vraag dan na bij personeelszaken of er een sociaal fonds is binnen het bedrijf. Dit fonds kan een financiële ondersteuning geven voor het bedrag dat niet door de zorgverzekering gedekt wordt.

Betaling

Na het consult kan je direct afrekenen. Dit kan zowel contant als per PIN betaling. Je ontvangt van ons een betalingsbewijs. Dit bewijs kan je indienen bij jouw verzekeringsmaatschappij.

Vergoeding

Ook in 2019 geldt voor chiropractie géén verplicht eigen risico van € 385 of een nog hoger vrijwillig eigen risico! Dit verplichte en vrijwillige eigen risico geldt namelijk alleen voor zorg uit de basisverzekering en dus niet voor zorg die door een aanvullende verzekering is gedekt.

Chiropractie valt onder de alternatieve geneeswijzen. De meeste verzekeringsmaatschappijen vergoeden chiropractische behandelingen vanuit het aanvullende pakket.

Kijk hieronder voor een overzicht van de vergoedingen per verzekeraar of neem voor de zekerheid contact op met je zorgverzekeraar.

http://www.chiropractievergoeding.nl/media/vergoedingen_chiropractie_2019.pdf 

of

https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/chiropractie