Over ons

Stringer Chiropractie:

Diana Drenthe CA – Chiropractie Assistente

 

Joop Stringer DC – Chiropractor
klik hier voor meer info over Joop

Therapeuten in de praktijk

In ons pand in Alkmaar zijn verschillende therapeuten werkzaam. Wij streven ernaar om een multi-disciplinair centrum te zijn. De praktijken kunnen elkaar aanvullen en makkelijker naar elkaar doorverwijzen.

Wij als chiropractiepraktijk proberen u zo snel mogelijk te laten herstellen. Dit doen wij met onze therapie. Het is een passieve therapie. Dat houdt in: je komt bij ons en wij doen iets voor je; je ligt op de behandeltafel en je wordt door ons behandeld. De meeste patiënten krijgen ook rek- en strekoefeningen mee om thuis mee aan de slag te gaan.

Veel van de mensen die komen hebben ook last van stress. Stress heeft een uitwerking op het hele lichaam, ook op het zenuwstelsel en op het spierstelsel. Soms is het handig om de oorzaak van deze stress te bespreken met een professional. Bij Gerard Gorissen (masseur) kunt u terecht om ook lekker de spieren los te laten maken. En bij Laura ten Bruggencate (Bars) kom je helemaal tot rust. Hier leren mensen naar hun lichaam te luisteren en om beter met stress om te gaan.

 

Gerard Gorissen – Wellness en Sport masseur
Klik hier voor meer info over Gerard

Laura ten Bruggencate – Access Consciousness Bars Practitioner
Klik hier voor meer info over Laura