crowdfunding

De meeste banken geven je nog maar 0,3% rente op je spaargeld !

 

Gelukt !

153% opgehaald !

Het is echt heel fantastisch, binnen een week had ik al het geld wat ik nodig had en bleven de aanbiedingen komen. Nu heb ik een kleine buffer om de start te maken in mijn fantastische praktijk.

Houdt deze site in de gaten voor de openingsaanbieding !

================================================================

 

Na het succesvol afsluiten van mijn opleiding, zonder ook maar één her-examen te hoeven doen, is het nu tijd voor het opstarten van mijn business. Dat is leuk en een uitdaging, zeker gezien het feit dat ik behoorlijk geïnvesteerd heb in mijn opleiding. Ik heb voor de laatste twee jaar van mijn studie mijn huis verkocht. Niet alleen voor de studie, ook omdat ik ben gaan samenwonen, maar toch heb ik de gehele studie, ongeveer 75.000 euro, met slechts twee kleine hulp financieringen kunnen volbrengen. De hulp heb ik in het eerste jaar gehad omdat ik toen ook geconfronteerd werd met mijn terugkerende kanker.

Banken willen wel meewerken om de start van mijn praktijk te financieren, maar dan moet er een groot eigen vermogen tegenover staan. En als er vervolgens ergens een min voor een bedrag staat, gaat bij de heren bankiers de deur alsnog dicht.

BUSINESS PLAN

Onderzoek voor mijn eindscriptie met als titel “How does the belief system and marketing strategy of the Dutch chiropractor relate to the patient visit average.” heeft grotendeels model gestaan voor mijn business plan. Door mijn onderzoek onder alle chiropractoren in Nederland, kreeg ik een goed beeld van de haalbaarheid van mijn praktijk. Ik heb de resultaten dan ook meegenomen in de prognose.

MISSIE

Mijn missie is om te voorzien in een effectieve natuurlijke ondersteuning van de gezondheid door chiropractie. Eén persoon, één behandeling per keer. Door de juiste voorlichting te geven een positieve invloed op gezondheid mogelijk te maken voor iedereen. Ik heb de kracht in mijn handen en mijn stem om de wereld te veranderen!

FINANCIERING

Zoals ik al heb uitgelegd is financiering van startende ondernemers nou niet iets waar de banken om zitten te springen. Ja ze doen het wel, als je maar even 30% van het te lenen bedrag zelf kunt inleggen. Helaas kan ik dat dus niet, om redenen dat ik veel heb geïnvesteerd in mijn opleiding om de beste chiropractor van Nederland te worden.

OP ZOEK

Ik ben op zoek naar mensen die in mij geloven … makkelijk zal je denken. “Waarom zal ik in jou geloven?” hoor ik je vragen, nou simpel: ik ben goed! Dit heb ik tijdens mijn laatste praktisch jaar al aangetoond, klanten knappen gewoon op, worden beter, gezonder, fitter en gaan hun leven echt optimaal leven ! Dat wil jij toch ook !

Daarom heb ik het volgende bedacht: ik vraag jou om een investering te doen in mijn bedrijf. Tegenprestatie: een afbetaling van jouw investering met rente óf een aantal behandelingen, tegen gereduceerd tarief, gelijk aan het bedrag. Aan jouw de keuze !

LOCATIE

De locatie voor mijn nieuwe praktijk is echt fantastisch: sportcomplex de Meent in Alkmaar. Dit is het afgelopen jaar volledig verbouwd en bruist van de energie. Er is een indoor sporthal, turnzaal, ijsbaan, ijshockey, fitness (basicfit) en nog veel meer.

Ik zie je graag in mijn nieuwe praktijk !

DOE MEE !
Hieronder heb ik een aantal mogelijke voorstellen uitgewerkt. Spreekt het je aan, neem dan contact met me op en we gaan het verder uitwerken.

€ 250
€ 500
5% rente of 6 behandelingen 5% rente of 12 behandelingen
€ 1.000
€ 2.500
5% rente of 24 behandelingen 5% rente of 60 behandelingen

Je leent dit bedrag aan Stringer Chiropractie met een rente van 5% per jaar. Looptijd van de lening is 5 jaar en wordt per kwartaal lineair afgelost.

Of je krijgt behandelingen tegen een bedrag van 45 ipv 55 euro.

€ 5.000 of meer

Wil je meer dan € 5.000 investeren? Fantastisch dat je zo in mij gelooft.
Dan spreek ik je graag eerst even persoonlijk. Bel 085-8770165 of email joop@stringerchiropractie.nl

Vul onderstand formulier in als je geïnteresseerd bent !

[contact-form-7 404 "Not Found"]