Chiropractie Assitent(e) gezocht

Vacature Allround assistente van de Chiropractor

Voor mijn praktijk in Alkmaar zoek ik één of meerdere assistentes:

*Ben je bereid in jezelf te investeren?
Zou je 100% beschikbaar zijn voor onze praktijken met hart en ziel?
Beschik jij over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden?

Ben je op zoek naar een leuke, uitdagende en afwisselende baan en heb je affiniteit met gezondheid? Misschien ben jij de collega die wij zoeken!

*Functieomschrijving:
Als assistente binnen de praktijk ben je verantwoordelijk voor het verwelkomen en ontvangen van patiënten in de praktijk.
Jij bent het visitekaartje en zorgt ervoor dat klanten zich welkom voelen.
Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van afspraken en draagt zorg voor een soepele communicatie via telefoon en email.
Ook ben je, na het doorlopen van het opleidingstraject, in staat om onze chiropractor te ondersteunen door het zelfstandig voeren van intakegesprekken en evaluatie gesprekken.
Je bent een echte doener kan multitasken maar kan een goed luisterende oor aanbieden en ook rustig overkomen en geduldig; sociaal, collegiaal, flexibel inzetbaar en hebt geen 9-5 mentaliteit.
Je bent ook een team-player maar kan ook goed zelfstandig werken. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je hebt affiniteit met gezondheid. Ook ben je multicultureel en kan met mensen omgaan met “all walks of life”.

*Wij bieden:
Een leuke, diverse en gezellige werkomgevingDoorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden, Training on the job, Informele maar professionele werksfeer, Mogelijkheid tot uitbreiding van de uren.

*Wij vragen:
Je bent flexibel inzetbaar (ook avonden zijn voor jou geen probleem),
Je bent representatief, sociaal, collegiaal en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden,
Je bent verantwoordelijk en zorgvuldig,
Je hebt minimaal een MBO niveau 4 opleiding of werk- en denk niveauGoede beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een must
Goede PC vaardigheden en goede beheersing van Office (Word, Outlook en Excel) zijn een pré

Iets voor jou?
Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken?

Stuur dan je motivatie en CV naar info@stringerchiropractie.nl

Wil je graag wat meer informatie? Loop gerust binnen, kijk op onze website of bel naar:085 877 01 65

Trefwoorden: Assistente, MBO, HBO, training on the job, groeimogelijkheden, mensenkennis, leergierig, Engels, ABN, zorg, alternatieve geneeskunde, no-nonsense, flexibel, communicatief, taalknobbel, vlot, affiniteit met chiropractie, multicultureel