Open Plan

Open plan houdt in dat ik meerdere behandeltafels naast elkaar in een open ruimte heb staan. Dit wil niet zeggen dat ik snel van de een naar de andere klant spring. Ondanks het feit dat je met meerdere mensen aanwezig bent, heb ik volledige aandacht voor je. Verder is er een gesloten ruimte voor het eerste consult.

Lees hier meer over open plan.

Introductie Chiropractie

Iedereen die bij mij behandeld wil worden, wordt verzocht om eerst bij de “Introductiebijeenkomst Chiropractie” aanwezig te zijn. Hierin legt ik uit wat chiropractie WEL, wat chiropractie NIET is, hoe het open plan werkt en wat je zelf ook kan doen. Het is tenslotte een samenwerking tussen jou en mij. Als dit je aanspreekt, ben je van harte welkom bij mij.

[maxbutton id=”2″ ]

Eerste consult

Voor je eerste consult zal je maximaal een uur in de praktijk aanwezig zijn. Gedurende deze tijd bespreek ik je korte en lange termijn gezondheidsdoelen en nemen we het vragenformulier en eventuele röntgen/MRI/CT foto’s met je door. Het vragenformulier ontvang je via een e-mail voor je eerste afspraak. Je wordt orthopedisch en neurologisch onderzocht op het functioneren van je lichaam, dit gebeurd allemaal in de gesloten ruimte. Tevens maken we een houdingsfoto van je. Als er verder geen testen of foto’s nodig zijn krijg je, als de tijd dat toelaat, je eerste behandeling in combinatie met de plannen voor de vervolg consulten.

Vervolg consulten

Vervolg consulten kosten veel minder tijd en vinden plaats in de open ruimte. Met de basis die tijdens het eerste consult gelegd is, duren deze behandelingen iedere keer maximaal vijftien minuten. Zorg ervoor dat je je afspraken nakomt – iedere afspraak bouwt op het voorafgaande consult. Als je een afspraak mist, kan het zijn dat je het momentum verliest dat nodig is om de gewenste veranderingen te bereiken.

Afhankelijk van hoe acuut jouw situatie is, kom je de eerste 3 weken 2 keer per week: je lichaam went aan chiropractie. Daarna 3 weken 1 keer per week: om chiropractie nog beter in je lichaam vast te leggen.
Is het niet zo acuut dan kom je 4 weken 1 keer per week.

Evaluatie

Na de negen afspraken plannen we een evaluatie om samen met jou naar je korte en lange termijn doelen te kijken. Ook maken we een nieuwe houdingsfoto en vergelijken we die met de eerdere foto. Zo zien we hoe het met je gaat en bekijken we samen of je op de goede weg zit.